CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

AIRE CONDICIONAT

cabezeraDante-e1473197137740MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN APARELLS D’AIRE CONDICIONAT I DE CLIMATITZACIÓ

 

Fem instal·lacions, manteniments i reparacions, Totes les marques i tots els sistemes: Split, Aire Condicionat de paret i  Aire Condicionat de finestra, Aire Condicionat per Conducte, Sistemes Centralitzats, Fan Coil i Aerotèrmia.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

 I ara també els nous aparells d’ Aire Condicionat sense unitat exterior; Tot l’ equip en un sol punt, sense haver d’instal·lar conductes i amb molt poca obra de col·locació.

 S’ han acabat les façanes i balcons amb maquinàries antiestètiques i molestoses.

Aquests nous aparells  d’aire, tècnicament també ens beneficien en estalvi de reparacions i manteniments, ja que com passa amb els Aires Condicionats de finestra,  quasi bé mai tenen problemes de fuites o de recàrregues de gas en tota la seva vida útil.

Si vols gaudir del confort d’un Aire Condicionat a casa teva o el teu antic Aire Condicionat no dona el servei que donava, truca’ns, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

 Solucionem problemes de fuites de gas persistents, sorolls en l’split o en els conductes, falta de caudal d’ aire, males olors, problemes en comandaments i en targetes electròniques.

Fem canvis de Compressors en equips de mitjana o alta potència.

 Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació d’Aire Condicionat comença sempre en conductes de gasos, connexions, components i accessoris de bona qualitat.


 DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


AIRE ACONDICIONAT - in 1
AIRE ACONDICIONAT - in 2

Els Aires Condicionats no s’ han de recarregar cada any tal i com es pensa. Si un aparell mostra falta de gas, sempre és a conseqüència de que aquest gas s’ha perdut per una o vàries petites fuites, a vegades difícils de detectar, però que amb la tecnologia adequada es possible localitzar-les i reparar-les en el 95% dels casos.

 Instal·lem sistemes REFRESCANTS mitjançant terres radiants, parets radiants i sostres radiants (Hidrònics). Tant per refrescar com per escalfar els teus ambients, creant el màxim confort que avui en dia pot oferir una instal·lació de climatització.

Utilitzant la tecnologia aerotèrmica (que obté l’ energia de l’aire en un 75% i de la corrent en un 25%) i amb el suport d’ una caldera per l’ hivern es poden aconseguir estalvis d’ entre el 25% i el 50% del cost anual en climatització o inclús més si es combina amb panells solars.  Aquest sistema també produeix aigua calenta sanitària.

Avui en dia aquestes màquines han millorat tant que poden obtenir energia calòrica de l’ aire inclús a temperatures de 20º sota zero.

Per a situacions on la tecnologia aerotèrmica no sigui del tot rendible utilitzem la alternativa GEOTÈRMICA, de la qual també en som especialistes.

 Atenció empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions de llum, clima, gas i aigua segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions de climatització amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen el corrent elèctric, sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum elèctric d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum elèctric just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

 Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

 Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

L’Aire Condicionat és un procés en el qual es canvien les condicions de l’aire que hi ha en un espai determinat, Aquest procés consisteix en regular, és a dir, en augmentar o reduir la temperatura i la humitat de l’aire. Tanmateix, es pot renovar o filtrar l’aire i controlar el seu moviment.

Els aparells d’Aire Condicionat funcionen a través d’una compressió mecànica la qual executa un procés repetitiu de transmissió de calor des de l’interior de l’aparell cap a l’exterior.

En el cas de la refrigeració aquesta funciona gràcies a unes substàncies refrigerants les quals s’evaporen al extreure aire de l’interior i torna a expulsar aquest aire però de forma menys humida i a temperatura més freda.

Pel que fa als tipus d’Aire Condicionat, aquests es poden classificar de diferents formes, a continuació exposarem la classificació segons la cronologia dels models d’aire que han anat entrant en el mercat:

 • Aire condicionat de finestra: era un dels mes utilitzats en els habitatges domèstics, al ser molt fàcil d’instal·lar resultava més econòmic i era de fàcil manteniment, no obstant, era una mica sorollós. (Tot i que els nous models utilitzen una nova generació de compressors que produeixen menys quantitat de soroll).
 • Aire condicionat de sostre: tot i que també és un dels més comuns, aquest té una instal·lació més complicada, està recomanat en espais amplis.
 • Aire condicionat d’Split: són els aparells més utilitzats en l’ actualitat, s’instal·len a les parets de les llars i oficines. Tenen un disseny atractiu i modern i generen poc soroll. Tanmateix, tenen un manteniment senzill. No obstant, la seva instal·lació és complicada.
 • Aire condicionat sense unitat exterior: Parteix d’una nova tecnologia que utilitza el mateix concepte que els de finestra però amb menys soroll i més estètica.

Les avaries més comunes en els aparells d’aire condicionat són:

 • Pèrdua d’aigua.
 • Problemes de poca o nul·la refrigeració.
 • Problemes en l’expulsió d’aire.
 • Sorolls forts o estranys.
 • Fugues de gas o refrigerant, o bé falta d’algun d’aquests.
 • Manteniment inadequat (filtres bruts).
 • Falta de control elèctric, sobretot quan l’aire condicionat sobre i es tanca amb freqüència.
 • Problemes de sensor del termòstat.
 • Problemes d’obstrucció del drenatge.

L’ Aerotèrmia és una energia que prové de fonts renovables. Es beneficia de l’ energia continguda  en l’ aire que ens envolta  i s’ utilitza, entre altres, per produir aigua calenta sanitària, calefacció i per a la climatització de vivendes o espais tancats.

L’ energia continguda en l’ aire la tenim disponible de manera virtualment inesgotable, ja que és part del nostre medi natural, per aquest motiu l’Aerotèrmia es considera una Font d’Energia Renovable.  Així doncs, compleix els els requisits davant dels projectes de nova construcció on s’ exigeix un mínim de consum energètic renovable per obtenir el permís d’ obra.