CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

ALARMES, VIDEO-VIGILÀNCIA I SEGURETAT

ALARMES - cabezera

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN ALARMES I EN TOTS ELS SISTEMES DE SEGURETAT

Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Instal·lem portes blindades, reixes de tots tipus, persianes i finestres protegides.

Si vols donar seguretat a les teves instal·lacions sense quotes mensuals i sense que ningú més que tu pugui veure les teves pròpies imatges, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN TROBAR EL SISTEMA QUE MILLOR S’ADAPTI A LES TEVES NECESSITATS.

Instal·lem sistemes de seguretat:

Circuits tancats de vídeo amb possibilitat de poder visualitzar les imatges i el so de totes i cada una de les càmeres des del PC o el mòbil, des de qualsevol punt del mon. Garantim el total control remot del sistema a distància. (Amb càmeres i micròfons vistos o secrets).

Control d’accessos amb clau, amb targeta, amb empremta digital, biomètrics facials, iris, retina, venes, palmells de la mà i amb traces específiques o personals de les persones autoritzades a entrar (escàners de cicatrius, tatuatges, etc..).

Sensors de presència, Sensors de temperatura (infrarojos), Sensors de vidres trencats, Sensors de pas, Sensors perimetrals, Sensors en espais oberts (de pocs metres o de kilòmetres).

Detector de fums (incendis) amb resposta passiva o activa, combinat amb aspersors d’aigua.

Alarmes activades per als diversos sistemes i sensors de seguretat especificats, amb resposta passiva (sirena) o activa (que enviï imatges o missatges directes al mòbil determinat).

Uns exemples d’aquest tipus d’alarmes serien:

En el cas de que es trenqui un vidre, el sensor ho detectaria i la centraleta de l’alarma faria sonar la sirena o et trucaria o enviaria un missatge.

En el cas de que qualsevol dels controls d’accés detectés que la clau no és correcta o el sensor biomètric hagués vist que l’empremta digital no està autoritzada a ingressar, la centraleta de l’alarma podria fer una foto de la persona i enviar-la al moment al teu mòbil o on ho tinguis determinat.

Tots aquests sistemes són combinables amb protocols de contraofensiva per a evitar, per exemple, inhibidors de senyals de mòbils o el tall premeditat del cable de telèfon de les teves instal·lacions.

Instal·lem sistemes de seguiments GPS per al control i vigilància de vehicles, objectes i éssers vius.

Una bona i correcta instal·lació de seguretat és la que s’ha analitzat i estudiat prèviament per a aplicar i crear els primers protocols que eviten que s’hagi de fer servir.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


TRUCA’NS, som discrets i professionals.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

ALARMES - in 1
ALARMES - in 2

MÉS INFORMACIÓ:

Els sistemes de seguretat són un conjunt de dispositius o elements que estan inter-relacionats entre ells i col·locats de forma estratègica dins d’un habitatge, despatx, local, que serveixen per establir protecció davant de possibles perills i riscos com delictes, presència de persones intruses o invasió de persones externes i desconegudes que no tenen permès l’accés en un espai privat. Tanmateix, serveixen per detectar emergències com incendis o altres desastres naturals. Per aquesta raó aporten un cert nivell de tranquil·litat a les persones que habiten aquell espai o és de la seva propietat.

 Els sistemes o alarmes de seguretat poden ser de tipus passiu quan no eviten una situació concreta sinó que adverteixen d’ella, evitant també possibles conseqüències. Per altra banda, els sistemes de seguretat estan formats per sensors, alarmes, sirenes, càmeres, portes blindades, persianes i finestres protegides, reixes, detectors de moviment (detectors volumètrics), detectors de sorolls (detectors d’ultrasons), detectors infrarojos (detecten temperatures) i contactes magnètics per a portes i finestres. Cal afegir que els sistemes de seguretat han millorat molt amb els anys i les noves eines i tecnologies.

Pel que fa a les parts comunes que composen un sistema de seguretat són:

  • Central processadora: és la part del sistema de seguretat que rep les diferents senyals que s’accionen, aquesta és la que controla l’acció de disparar l’alarma, posar-se en contacte amb la central de vigilància privada i el cos policial o d’emergència o del mateix usuari, etc.
  • Teclat: és un aparell que normalment es troba al interior de l’habitatge, aquest té una sèrie de tecles numèriques les quals la combinació concreta d’algunes d’elles permet activar o desactivar el sistema d’alarma. Per altra banda, el teclat permet configurar el sistema que es té instal·lat. Aquest aparell pot tenir altres botons concrets com: foc o emergència mèdica.
  • Gabinet de sirena exterior: aquest és un petit aparell que el col·loca a l’exterior dels habitatges o locals el qual és una sirena que s’acciona normalment si detecta sorolls o moviments.
  • Detectors de moviment: són sensors que detecten els canvis de temperatura o el moviment en la zona on estan instal·lats. En el cas que estigui connectada la alarma aquests la disparen.

Aquests sistemes també poden connectar-se a accions actives o dissuasòries, depenent de la necessitat de l’usuari.