CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

ASPIRACIÓ CENTRALITZADA

ASPIRACIÓ CENTRALITZADA - cabezera

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN ASPIRACIONS CENTRALITZADES

 

Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Si la teva aspiració centralitzada no té força, fa massa soroll, rebufa o surt pols o connectes i no s’engega , no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Avui en dia l’aspiració centralitzada ja no s’instal·la només en obres noves, existeixen diverses tecnologies i mètodes d’instal·lació que permeten adaptar l’aspiració centralitzada a les vivendes ja construïdes, ja sigui en una casa o en un pis.

Instal·lem aspiracions domèstiques, en tot tipus d’immobles, hotels i industries.

 Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre amb una bona planificació de les localitzacions de la boques d’aspiració.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


ASPIRACIÓ CENTRALITZADA - in 1
ASPIRACIÓ CENTRALITZADA - in 2

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions de llum, clima, gas i aigua segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen el corrent elèctric , sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum elèctric d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum elèctric just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

 Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

SISTEMES D’ASPIRACIÓ CENTRALITZADA

Hi han cinc punts que fan molt atractiu la possibilitat de instal·lar un sistema d’aspiració centralitzada:

  • Saludable: Elimina la pols i els àcars sent perfectes per a persones al·lèrgiques i per els més petits de la casa.
  • Segur: Evita riscos per els nens i accidents elèctrics.
  • Silenciós: Permet netejar a qualsevol hora sense el molest soroll d’una aspiradora tradicional.
  • Còmode: Oblidis dels cables i el pes de l’aspiradora d’una habitació a un altre.
  • Pràctic i funcional: De fàcil ús i gran versatilitat, ideal per a habitatges, locals comercials hotels…

Quantes més comoditats tinguis en la teva vivenda més gaudiràs d’ella per això conèixer els sistemes d’aspiració centralitzada per a la teva llar, et descobriran una nova forma de mantenir la teva vivenda neta d’una manera còmoda i pràctica.

El sistema d’aspiració centralitzada encara que sembli sofisticat, car i elitista no ho és tant i no obstant reuneix una gran quantitat d’avantatges. Especialment funciona en vivendes mitjanes i grans i en diferents pisos d’alçada, tot i això pot ser útil en qualsevol tipus de vivendes.

El sistema consta d’un mòdul central d’aspiració del que surten tubs i canalització que van surtin i arriben als diferents punts preses d’aspiració de la vivenda.

El mòdul principal no exigeix gaire espai per tan es pot instal·lar en qualsevol escombrer, o armari. Tot i així és recomanable instal·lar-lo en zones que no tinguin gaire ús, com una cambra de calderes o un garatge per evitar sorolls i molèsties.

El número de preses d’aspiració que es distribuiran per tota la vivenda ha de ser les menys possibles i es aconsellable que un tècnic faci un estudi de les millors opcions.

Els sistemes d’aspiració centralitzada són molt més potents que qualsevol aspirador convencional domèstic i són més nets i eficaços eliminant de forma més ràpida i complerta àcars, pols i tot tipus de brutícia (invisible i visible). Incorporen tubs molt més llargs, flexibles i fàcils de fe anar que permitent arribar a tots els recons de la nostra vivenda des de la presa d’aspiració.

El ús es molt senzill només cal connectar el tub d’aspiració a la mànega que es troba accessible a cada un dels punts d’aspiracions instal·lats estratègicament per tota la vivenda. En el mànec de la mànega està el botó que activa el sistema.

La unitat central d’aspiració recull i emmagatzema total la brutícia, i com té una gran capacitat, no s’ha de buidar sovint -Inclús hi han models amb programa de buidat automàtic-

Aquestes avantatges i les interessants utilitats descriuen que és i com s’utilitza un sistema d’aspiració centralitzada per la teva vivenda, però també s’han de tenir en compte que la gran desavantatge d’aquest sistema o la complexitat radica en la seva instal·lació.

En vivendes noves o en construcció es molt senzill i fàcil d’incorporar, (com si fos una canalització més) el sistema d’aspiració centralitzada. Si per el contrari són vivendes ja construïdes o antigues, és més complicat i requereix una reforma integral o una remodelació important per poder tapar tots el tubs que parteixen de la unitat central d’aspiració a totes les preses distribuïdes per la vivenda, tot i així es poden amagar a través d’armaris, falsos sostres o sòcols.

Tenir informació d’aquest sistema permet valorar la funcionalitat i prestacions que el sistema pot aportar a la teva vivenda per decidir si és una bona opció per incorporar en properes reformes o renovacions.