CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

CALDERES, ESCALFADORS I TERMOS

CALDERES - cabezera

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA DE LES CALDERES, ESCALFADORS I TERMOS

 

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques, tots els sistemes i combustibles.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

 Si la calefacció no et va bé, l’aigua no s’escalfa, tens una fuita o et surt algun missatge d’error a la teva caldera, termo o escalfador, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Som especialistes en Calderes i Calefaccions de  Gas Natural, Butà o Propà, Dièsel, Biomassa (pèl·let, estelles, llenya, pinyols d’oliva), Aerotèrmia, Geotèrmia i Solar.

Instal·lem, mantenim i reparem Calderes elèctriques, Termos elèctrics, Acumuladors  elèctrics,Terres / Parets i Sostres radiants Elèctrics.

Especialistes en Calderes i calefaccions de tot tipus i grandària.

Instal·lem i combinem Hidro-estufes vistes o insertables a la teva llar de foc per escalfar els radiadors existents o nous a tots els ambients de casa teva.

Instal·lem suport solar, geotèrmic i aerotèrmic per a casi tots els models de calderes i calefaccions, reduiràs notablement el consum, ho Garantim per escrit!

Quan utilitzes la dutxa i algú altre obre una aixeta.. et disminueix el caudal d’aigua?

No et preocupis, MURIOLTEC té la solució i moltes vegades aquesta solució no és ni complexa ni costosa.

 Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre amb l’encertada elecció del sistema o la tecnologia de la caldera, escalfador o termo que més s’adapti al que necessites, tant per a calefaccionar els espais com per escalfar l’aigua.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


CALDERES - in 1
CALDERES - in 2

Podràs visualitzar l’interior de les teves canonades i comprovar el que hi passa mitjançant l’enregistrament que proporcionen les nostres càmeres submergibles i amb il·luminació pròpia.

Realitzem un estudi personalitzat en base a les teves necessitats de calefacció i ACS per a escollir el sistema que més s’adapti al que necessites. Combinant la tecnologia de la que ja disposes amb la de nova generació per a obtenir millores reals de servei i de costos anuals en combustible. Les propostes resultants es poden complementar amb quadres d’amortització per el cost de la instal·lació a favor de l’ estalvi obtingut.

Tots els sistemes són combinables amb el sistema que ja disposes, ja sigui per deixar-lo de suport o per complementar.

Si creus que encara tens algun tram de plom o galvanitzat en les teves canonades d’aigua, confia en el nostre sistema de renovació exprés. Mira per la teva salut i la dels teus. Segons normativa local i de la OMS, aquestes antigues canonades són perjudicials i no es poden utilitzar per a conduir aigua de consum humà.

 Cuida la teva Caldera i els teus Electrodomèstics, DESCALCIFICA L’AIGUA.

Instal·lem descalcificadors domèstics, comercials i industrials. Reparem descalcificadors, fem manteniment i recuperació de descalcificadors amb resines saturades. Som especialistes en anàlisi de qualitat de l’aigua de consum o de servei.

4 de cada 10 reparacions que es realitzen en sistemes que utilitzen l’aigua són a causa de l’acumulació de calç

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre amb l’encertada elecció del sistema o la tecnologia de la caldera, escalfador o termo que més s’adapti al que necessites, tant per a calefaccionar els espais com per escalfar l’aigua.

Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions d’aigua, gas, llum i clima, segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

Solucionem problemes d’acumulació de calç en canonades d’aigua calenta i calderes.

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen aigua i gas, sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum d’aigua i gas d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum d’aigua i gas just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

 Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

Les calderes a les que fem referència normalment són calderes domèstiques mixtes amb les que escalfem l’aigua sanitària i calefaccionem la nostra vivenda. També existeixen calderes simples (no mixtes) que només proporcionen calefacció.

Funcionen amb una gran varietat de combustibles, Calderes de gas natural, calderes de gas propà, calderes de gas butà, calderes de gasos liquats, calderes de dièsel, calderes elèctriques, calderes de biomassa, calderes de pèl·let, calderes de llenya, calderes d’ estelles, calderes de closca o calderes de pinyols d’oliva.  Per aconseguir notables millores econòmiques en el consum també hi ha combinacions amb suport solar, geotèrmic i aerotèrmic. Inclús també la combinació de varis combustibles (poli-combustible) entre altres. Bàsicament totes utilitzen principis d’intercanvi de calor similar variant simplement la forma / combustible per a generar la calor.

Existeixen calderes amb intercanviador bi-tèrmic i d’altres amb intercanviadors de plaques, ambdues han proporcionat i proporcionen un excel·lent servei.

Últimament s’ estan imposant les noves tecnologies amb intercanviadors previs o  primaris de condensació que aconsegueixen rendiments del 109% davant els 76% de promig en les antigues.

Les primeres calderes les va descobrir James Watt al voltant dels anys 1770 principalment per utilitzar la seva capacitat de generar pressió que després transformaria en moviment fins a l’evolució a les conegudes màquines de vapor.

Les avaries més comunes principalment són els cremadors, els filtres, perforació de canonades o fuites en els acoblaments, també podem trobar altres problemes com la corrosió,  falta de pressió o molta pressió, problemes tècnics en els sensors, entre altres.

Tractant-se d’un aparell que comporta cert risc per els combustibles que utilitza ha de ser manipulat per un tècnic calderista.

 Els escalfadors són aparells que escalfen l’aigua principalment per a usos domèstics i quotidians. Normalment escalfen l’aigua a través d’una font de calor que pot ser el gas o bé l’electricitat.

Els escalfadors d’aigua són dispositius els quals a través de l’energia augmenten la temperatura de l’aigua. Els usos més freqüents són domèstics i comercials per tal d’escalfar aigua per netejar, per a la dutxa, per cuinar, etc. A nivell industrial es poden utilitzar per a crear vapor principalment.

Els escalfadors utilitzen combustibles per escalfar l’aigua com el gas natural, el propà, el carbó. Tot i que també poden utilitzar l’electricitat, l’energia solar, el calor recircular, les aigües residuals, l’energia geotèrmica, les bombes de calor, els refrigeradors, etc.

Pel que fa als tipus de escalfadors aquests poden ser: escalfadors de punt, escalfadors de pas i escalfadors d’acumulació. En relació al tipus d’escalfadors, cal tenir en compte que el tipus de combustible pot estar condicionat per la temperatura de l’aigua, la disponibilitat del combustible que avarca l’aparell i el cost del manteniment de l’escalfador i del combustible que es seleccioni.

Els problemes més comuns amb els escalfadors són:

  • L’acumulació de gasos perquè la sortida de fums no esta correctament col·locada, en aquest cas sol saltar una alarma.
  • Problemes amb el Termopar, el qual s’encarrega de donar pas al cremador, si està espatllat no dona pas al cremador i no podem encendre la flama pilot.
  • L’escalfador està aparentment encès però l’aigua no s’escalfa. En aquest cas el problema és que tenim un excés de pressió i l’aigua passa tan ràpid que no disposa de temps per escalfar-se. Pel contrari ens podem trobar que l’aigua s’escalfa massa, la raó serà que la calç estarà obstruint l’interior dels conductes i redueix el cabdal d’aigua de manera que aquest passa a poc a poc i s’escalfa massa.

 Hi ha dues maneres d’escalfar aigua a les nostres llars, una és a partir d’un sistema instantani, i l’altra és a través dels escalfadors de gas també anomenats termos elèctrics. Aquests són recipients que tenen una gran capacitat per contenir aigua, tanmateix al seu interior s’hi troba una resistència elèctrica a través de la qual s’escalfa l’aigua.

El funcionament d’aquests aparells és que en el moment en que l’aigua es troba a la temperatura que està establerta en l’aparell aquesta resistència s’apaga. No obstant, quan l’aigua es refreda la resistència es torna a engegar per tornar-la a escalfar a la temperatura adequada.

La diferència entre aquest aparell i un escalfador és que aquest permet tenir una temperatura constant de l’aigua i per a qualsevol caudal d’aigua.

Els possibles problemes que poden els termos elèctrics són:

– Problemes amb el diferencial i la resistència de l’aparell.

– Pèrdua d’aigua per el calderí, per la goma, per la vàlvula de seguretat.

– L’aigua es massa freda per concentració de calç i, per tant, no surt l’aigua calenta.

– L’aigua calenta dura poc i surt tèbia per accés de calç.

– Incrustació de brutícia en el terme elèctric.