CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

CALEFACCIONS

CALEFACCIONS - cabezera

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN ELS SISTEMES DE CALEFACCIÓ 

 

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques, tots els sistemes i combustibles.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

 Si la calefacció no et va bé, l’aigua no s’escalfa, tens una fuita o et surt algun missatge d’error a la teva caldera, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Som especialistes en Calefaccions i Calderes de de tot tipus i grandària:  Gas Natural, Butà o Propà, Dièsel, Biomassa (pèl·let, estelles, llenya, pinyols d’oliva), Aerotèrmia, Geotèrmia i Solar.

Instal·lem, mantenim i reparem Sistemes de calefacció elèctrica – Calderes elèctriques.

Tenim molts anys d’experiència en tots els sistemes: Calefaccions amb radiadors d’aigua, Calefaccions amb acumuladors, Calefaccions amb plaques radiants de parets i sostres.

Calefaccions amb convectors, Calefaccions d’acumuladors elèctrics (tarifa nocturna), Calefaccions amb radiadors d’oli (o diversos fluids), Calefaccions amb radiadors secs / emissors de quars, Calefaccions amb radiadors de calor blava, Calefaccions amb estufes de gas estanques (Orbis).

Calefaccions per calor 3D, emissors de rajos infrarojos.

Calefaccions de terra radiant, paret radiant i sostre radiant, Si TENS UN SISTEMA RADIANT, TAMBÉ HO ADAPTEM A REFRESCANT.

Instal·lem i combinem Hidro-estufes vistes o insertables a la teva llar de foc per escalfar els radiadors existents o nous a tots els ambients de casa teva.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


CALEFACCIONS - in 1
CALEFACCIONS - in 2

Podràs visualitzar l’interior de les teves canonades i comprovar el que hi passa mitjançant l’enregistrament que proporcionen les nostres càmeres submergibles i amb il·luminació pròpia.

ATENCIÓ A COMUNITATS:  Instal·lem comptadors de consum individual per a calefaccions centrals comunitàries. Instal·lació obligatòria segons normativa.

Instal·lem suport solar, geotèrmic i aerotèrmic per a casi tots els models de calefaccions i calderes, reduiràs notablement el consum, ho Garantim per escrit!

Quan utilitzes la dutxa i algú altre obre una aixeta.. et disminueix el caudal d’aigua?

No et preocupis, MURIOLTEC té la solució i moltes vegades aquesta solució no és ni complexa ni costosa.

Realitzem un estudi personalitzat en base a les teves necessitats de calefacció i ACS per a escollir el sistema que més s’adapti al que necessites. Combinant la tecnologia de la que ja disposes amb la de nova generació per a obtenir millores reals de servei i de costos anuals en combustible. Les propostes resultants es poden complementar amb quadres d’amortització  per el cost de la instal·lació.

Tots els sistemes són combinables amb el sistema que ja disposes, ja sigui per deixar-lo de suport o per complementar.

Si creus que encara tens algun tram de plom o galvanitzat en les teves canonades d’aigua, confia en el nostre sistema de renovació exprés. Mira per la teva salut i la dels teus, segons normativa local i de la OMS, aquestes antigues canonades són perjudicials i no es poden utilitzar per a conduir aigua de consum humà.

 Cuida la teva Caldera, DESCALCIFICA L’AIGUA.

Instal·lem descalcificadors domèstics, comercials i industrials. Reparem descalcificadors, fem manteniment i recuperació de descalcificadors amb resines saturades. Som especialistes en anàlisi de qualitat de l’aigua de consum o de servei.

4 de cada 10 reparacions que es realitzen en sistemes que utilitzen l’aigua són a causa de l’acumulació de calç

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre amb l’encertada elecció del sistema o la tecnologia de la calefacció que més s’adapti al que necessites, tant per a calefaccionar els espais com per escalfar l’aigua.

 Fem manteniments preventius i correctius dels sistemes de calefacció domèstics, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions d’aigua, gas, llum i clima, segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

Solucionem problemes d’acumulació de calç en canonades d’aigua calenta i calderes.

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen aigua i gas, sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum d’aigua i gas d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum d’aigua i gas just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

Els sistemes de calefacció es poden classificar de diverses maneres, tot dependrà de la característica a la que es fa referència, a continuació la classificarem:

Segons el lloc o llocs on el sistema distribueix calefacció:

 • La calefacció individual: sistema el qual permet escalfar una unitat individual del servei, per exemple, el sistema que alimenta una unitat dins d’un edifici col·lectiu.
 • La calefacció central: agrupa el servei de calefacció per tot un edifici, no obstant aquest disposa d’un aparell comptador per a cadascuna de les parts individuals que el composen.
 • La calefacció de barri o districte: és el sistema de calefacció més genèric i ampli, el qual alimenta un conjunt d’edificis . No és molt utilitzat.

 Si es té en compte la font d’energia que produeix la calor trobem:

 • Calefacció elèctrica, en la qual es converteix l’electricitat en calor a través d’un aparell concret. Exemples: sistemes de radiació, radiadors elèctrics, escalfadors per convecció, convecció forçada.
 • Calefacció radiada, funciona a través d’un procés en el que hi ha una radiació o transferència directa del calor envers a la superfície que es troba freda. Aquest sistema el trobem en forma de radiadors o de terra radiat i aquests s’escalfen gracies a l’aire, l’electricitat o l’aigua.
 • Calefacció amb gas: a través de calderes. És el tipus més utilitzat a les llars i, també, el més eficient. Fa servir l’energia del gas natural, el gasoil, l’electricitat o l’oli per tal d’escalfar la zona.
 • La bomba de calor, és un aparell vital el qual ens aporta calor o fred en els edificis. És semblant a una aparell d’aire condicionat que funciona emetent calor a l’hivern i fred a l’estiu.

El sistema de calefacció central està format per un conjunt d’aparells que construeixen un sistema amb l’objectiu d’escalfar llocs o zones concretes, habitualment, habitades. Normalment es tracta d’un sistema que emet escalfor des d’un punt concret i serveix per mantenir calent tot un espai o edifici. Normalment hi ha varis punts d’escalfor per tal de ser més eficient.

 Antigament els sistemes de calefacció eren molt diferents, s’utilitzava el foc per escalfar les llars, per exemple a través d’estufes de llenya, o de xemeneies. Tot i que avui en dia encara hi ha habitatges que utilitzen aquests sistemes, la majoria s’han substituït per sistemes de calefacció.

 Algunes de les avaries o problemes més comuns en els sistemes de calefacció, són els següents:

 • Filtre brut
 • Els ventiladors de transmissió no funcionen correctament
 • Termòstat espatllat
 • Conductes obstruïts
 • Avaria a la caldera

 La calor 3D és un tipus de calefacció. En aquest cas estem parlant d’un sistema el qual funciona a través de rajos infrarojos. Per tant el funcionament de la calefacció 3D o el  calor 3D és diferent. En aquest cas, els rajos tenen un objectiu diferent als dels radiadors ordinaris, i és que pretenen escalfar l’ambient a través de transmetre calor als cossos sòlids que es troben en una habitació, per exemple parets, terres, persones o altres essers vius. És a dir es diferencien dels radiadors convencionals perquè no escalfen l’aire de l’habitació directament sinó que ho fan de forma indirecta tot escalfant els cossos que es troben en aquesta.

Normalment aquest tipus de calefacció funciona a través de transmetre la calor que s’emet a partir del terra i els laterals de les parets a totes les direccions d’una habitació. Aquesta transmissió de calor no és a temperatures altes com ho fan els radiadors convencionals sinó que és a temperatures baixes i progressiu. El fet que l’escalfament sigui progressiu i no amb temperatures elevades fa que l’ambient no es ressequi i es mantingui a un nivell d’humitat adequada.

Per altra banda, en els sistemes convencionals de calefacció aquests tenen tendència a escalfar l’aire de forma efectiva, però aquest aire un com calent, sol pujar cap als sostres dels habitatges o habitacions i, per tant, la sensació de calor és menor. Així doncs, el sistema de calor 3D ha considerat aquest aspecte i l’ha millorat instal·lant una placa al sostre de l’espai en qüestió per tal d’aconseguir que aquest aire es quedi a la superfície i no al sostre.

Com podem observar aquest tipus de sistema de escalfament ha intentat millorar i aportar més beneficis als consumidors. Tanmateix, els aspectes positius no només recauen als clients d’aquest sistema, sinó que també aporten un estalvi energètic el qual repercuteix al planeta on vivim i a la factura energètica.

La efectivitat energètica és gràcies a la instal·lació de les plaques i panells que s’instal·len en el sostre, ja que el fet que moguin l’aire cap al inferior comporta que la temperatura desitjada es mantingui més estona i equilibrada i, per tan, es redueix entre un 30% i un 70% l’energia consumida.