CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

DESEMBUSSAMENTS, TRACTAMENT D’AIGÜES GRISES I DEPURADORES

DESEMBUSSAMENTS, TRACTAMENT D’AIGÜES GRISES I DEPURADORES

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL  DESEMBUSSAMENT, PROBLEMA O AVARIA EN LES TEVES INSTAL·LACIONS.

Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. . Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Solucionem problemes d’embossaments, filtracions, de falta de caudal d’aigua o de pressió,cisternes i tots els sanitaris, desaigües , aixetes, sifons, males olors, humitats,…

També solucionem problemes d’arrels en antics claveguerams de ciment o d’uralita.

Utilitzem les tecnologies més avançades per a instal·lar serveis que utilitzen aigua i desaigües, com pot ser; lavabos, aigüeres, vàters, bidets, dutxes, rentadores, rentaplats o el conjunt de tots ells a la vegada en qualsevol lloc, sigui subterrani o a molta distància del clavegueram públic o inclús sense clavegueram públic. Aquests sistemes poden donar servei domèstic, comercial i d’hostaleria.

PER POSAR UN EXEMPLE: Una cuina o cambra de bany en el teu subterrani encara que l’escomesa del clavegueram estigui més alta, que hi hagi molta distància o inclús que no n’hi hagi.

En la majoria dels casos més del 80% de l’aigua que es consumeix en les vivendes no necessàriament ha de ser potable per beure o cuinar, hi ha molts usos de l’aigua de consum que es podrien fer amb aigua reutilitzada.

Pensa en quants milers de litres d’aigua podries estalviar en un any aprofitant l’aigua ja utilitzada de casa teva, a MURIOLTEC instal·lem depuradores i maquinària de tractament per a reutilitzar les aigües grises.

 Si et cal corregir o actualitzar les teves instal·lacions o t’ha sorgit alguna avaria, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


DESEMBUSSAMENTS, TRACTAMENT D’AIGÜES GRISES I DEPURADORES in 01
DESEMBUSSAMENTS, TRACTAMENT D’AIGÜES GRISES I DEPURADORES in 02

Podràs visualitzar l’interior de les teves canonades i comprovar el que hi passa mitjançant l’enregistrament que proporcionen les nostres càmeres submergibles i amb il·luminació pròpia.

Si creus que encara tens algun tram de plom o galvanitzat en les teves canonades, confia en el nostre sistema de renovació exprés. Mira per la teva salut i la dels teus. Segons normativa local i de la OMS, aquestes antigues canonades són perjudicials i no es poden utilitzar per a conduir aigua de consum humà.

Quan utilitzes la dutxa i algú altre obre una aixeta, disminueix el caudal d’aigua?

No et preocupis, MURIOLTEC té la solució i moltes vegades aquesta solució no és ni complexa ni costosa.

Cuida la teves canonades, la teva Caldera i els teus Electrodomèstics, DESCALCIFICA L’AIGUA.

Instal·lem descalcificadors domèstics, comercials i industrials. Reparem descalcificadors, fem manteniment i recuperació de descalcificadors amb resines saturades. Som especialistes en anàlisi de qualitat de l’aigua de consum o de servei.

4 de cada 10 reparacions que es realitzen en sistemes que utilitzen l’aigua són a causa de l’acumulació de calç

Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions d’aigua, gas, llum i clima, segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

Instal·lem i reparem sistemes d’osmosi inversa i mantenim i canviem els seus filtres.

Especialistes en filtratge de l’aigua, depuradores i potabilitzadores domèstiques per UV.

Solucionem problemes d’acumulació de calç en canonades d’aigua calenta i calderes.

Instal·lem bombes per estabilitzar i augmentar la pressió en cada punt de consum.

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre en les canonades, han de ser de qualitat, antiincrustants (no s’hi enganxa la calç) i per les que porten accessoris, aquests han de tenir unes acurades connexions.

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen aigua i gas, sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum d’aigua i gas d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum d’aigua i gas just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

Un embús és l’obstrucció d’un o varis conductes. En aquest cas estem parlant d’una sèrie d’obstacles que fan que s’obstrueixi un conducte per el qual normalment hi circula un líquid. Un embús pot estar causat per el tancament total del conducte, o bé, per l’estrenyiment d’aquest; fet que provoca d’impediment del pas o una certa dificultat i lentitud que retarda l’absorció del líquid en qüestió. Normalment els materials que provoquen un embús són sòlids i queden impregnats al voltant del tub, canonada o conducte pel qual ha de passar el líquid.

Per evitar i prevenir els embussos en canonades s’han d’eliminar les restes de menjar i cabells, també es poden utilitzar coladors de residus sòlids en totes les piques de la llar o local. Tanmateix, és important no llençar mai l’oli per la pica ja que les restes de menjar que conté aquest es queden impregnats a la canonada. Per últim s’han d’eliminar els possibles sediments que poden deixar els sabons netejant la pica en qüestió dos cops al dia.

TRITURADORES I BOMBES DE VÀTER (TIPUS SANITRIT)

Aquests tipus d’instal·lacions són útils sempre que es desitgi fer un drenatge d’una aplicació sanitària però no existeixin o no es puguin instal·lar tubàries de drenatge gravitatòries.

Alguna de les games existents en el mercat són estacions elevadores compactes que permeten el drenatge de qualsevol tipus d’aplicació sanitària domestica sempre que sigui necessari i de manera independent del drenatge gravitatori.

Les unitats recullen i bombegen les aigües residuals a través d’una tubària de pressió prima fins la següent canonada descendent que pot estar a una alçada màxima de 6 m o una distancia de 100 m amb respecta a la seva ubicació

Si desitja fer una instal·lació d’una càmera de bany addicional aquest és un sistema ràpid per aconseguir-ho.

Característiques

  • Solució de disseny d’instal·lació ràpida
  • Fiabilitat excepcional gràcies a un sistema de ganivetes i un motor d’alt rendiment
  • Les reparacions de serveis poden realitzar-se de forma ràpida, senzilla i neta ja que no és necessari desmuntar la unitat de la instal·lació
  • Totes les peces que s’han de sotmetre a reparacions de servei es troben en zones seques i es fàcil d’accedir, ja que no es troben submergides al dipòsit

La funció del triturador és transformar els sòlids amb líquids mig llençant un sistema de

ganivetes.

Amb els residus convertits en partícules no és necessari utilitzar tubs de 110 mm de diàmetre per evacuar un inodor.

Alguns models a part del sistema de ganivetes , els motors dels trituradors estan equipats amb una turbina que permet elevar les aigües a una altre alçada ( fins 10 m de alçada depenen del model) , per tant seria possible fer la instal·lació a qualsevol punt desitjat.

Explicació del funcionament del triturador sanitari

  • A l’accionar la cadena el nivell de l’aigua puja fen que el motor del triturador es posi en marxa automàticament.
  • Les ganivetes del motor trituren les matèries en petites partícules en 3 o 4 segons .
  • Les partícules finament triturades són expulsades per un desaigua estàndard de 32 mm.
  • L’inodor es buida al moment, enllestit per ser utilitzat novament.

Avui en dia per el mercat Professional i semi-professional existeixen bombes trituradores i impulsores per varis serveis a la vegada o inclús per serveis comunitaris.