CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

ESTUFES, INSERTS, HIDRO-ESTUFES, DE BIOMASSA

ESTUFES –HIDROESTUFES –BIOMASSA - cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA DE TOTES LES ESTUFES

Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques, tots els sistemes i combustibles.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

 Si tens projectes de millorar el rendiment de la teva calefacció i vols utilitzar energies renovables, o tens alguna avaria no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Som especialistes en Estufes, Incerts per a llars de foc, Estufes de disseny, Hidro-estufes,.. tot funcionant amb BIOMASSA (pèl·let, estelles, llenya, pinyols d’oliva, closques, serradures, poli-combustibles)

Especialistes en Calderes i Calefaccions de biomassa, de tot tipus i grandària.

Instal·lem i combinem Hidro-estufes de biomassa vistes o insertables a la teva llar de foc per escalfar els radiadors existents o nous a tots els ambients de casa teva.

Adaptació de hidro-estufes de BIOMASSA a sistemes de calefacció tradicionals per radiadors, terra, parets i/o sostres radiants.

Instal·lem suport solar, geotèrmic i aerotèrmic per a casi tots els models de calderes i calefaccions, reduiràs notablement el consum, ho Garantim per escrit!


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


ESTUFES –HIDROESTUFES –BIOMASSA - in 1
ESTUFES –HIDROESTUFES –BIOMASSA - in 2

Podràs visualitzar l’interior de les teves canonades i comprovar el que hi passa mitjançant l’enregistrament que proporcionen les nostres càmeres submergibles i amb il·luminació pròpia.

Realitzem un estudi personalitzat en base a les teves necessitats de calefacció i ACS per a escollir el sistema que més s’adapti al que necessites. Combinant la tecnologia de la que ja disposes amb la de nova generació per a obtenir millores reals de servei i de costos anuals en combustible. Les propostes resultants es poden complementar amb quadres d’amortització per el cost de la instal·lació.

Tots els sistemes de biomassa i suport d’energies renovables són combinables amb el sistema que ja disposes, ja sigui per deixar-lo de suport o per complementar.

Si creus que encara tens algun tram de plom o galvanitzat en les teves canonades d’aigua, confia en el nostre sistema de renovació exprés. Mira per la teva salut i la dels teus, aquestes antigues canonades són perjudicials i no es poden utilitzar per a conduir aigua de consum humàsegons normativa local i de la OMS.

 Cuida la teva Hidro-estufa, la Caldera i tota la instal·lació, DESCALCIFICA L’AIGUA.

Instal·lem descalcificadors domèstics, comercials i industrials. Reparem descalcificadors, fem manteniment i recuperació de descalcificadors amb resines saturades. Som especialistes en anàlisi de qualitat de l’aigua de consum o de servei.

4 de cada 10 reparacions que es realitzen en sistemes que utilitzen l’aigua són a causa de l’acumulació de calç

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre amb l’encertada elecció del sistema o la tecnologia de l’estufa que més s’adapti al que necessites, tant per a calefaccionar els espais com per escalfar l’aigua.

Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions d’aigua, gas, llum i clima, segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

Solucionem problemes d’acumulació de calç en canonades d’aigua calenta, hidro-estufes i calderes.

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen la biomassa, sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

 Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

Quan parlem d’estufes de pèl·let, closques, pinyols, serradures, poli-combustibles… ens referim, en general, a estufes de biomassa, ja que tots aquests elements tenen una característica comuna i és que són materials que provenen de la terra i orgànics i, per tant, els considerem biomassa. Així doncs, aquestes estufes són les que utilitzen materials de biomassa per a la seva combustió i producció d’energia.

El pèl·let, és una massa composta bàsicament per fusta la qual s’utilitza per a la combustió i producció d’energia, és coneguda col·loquialment com a la massa que es fa servir com terra per a hàmsters. La seva aparença és com trossets petits de fusta tallada molt prima i ondulada.

Les serradures tenen una aparença similar a la del pèl·let, tot i que aquestes no són ondulades i sorgeixen de les restes obtingudes al tallar o construir algun objecte o estructura amb fusta. Tot i que pot tenir diferents utilitats, una d’elles és la seva combustió per tal d’obtenir energia.

Les closques i pinyols són les restes no comestibles d’alguns dels aliments que mengem. Per exemple les closques les podem obtenir majoritàriament dels fruits secs i del marisc. Els pinyols, per altra banda, els podem obtenir d’algunes fruites i de les olives. Aquests elements no solen tenir gaires utilitats per aquesta raó es poden fer servir per a crear energia a través de la combustió en cremadors.

Els poli-combustibles són combustibles amb una característica concreta: que formen part de la biomassa. Són tots aquells materials, líquids, productes que s’utilitzen o poden ser utilitzats com a font d’energia en els cremadors de biomassa.

Considerem interessant especificar quin és l’ús més comú en aquest tipus d’estufes: el domèstic. Aquests sistemes serveixen per escalfar una zona de la llar o oficina on aquesta es col·loca. És, en general, un sistema complementari a la calefacció el qual és molt útil per escalfar de forma ràpida una zona concreta i amb un estalvi d’energia i econòmic considerable. Tanmateix, la instal·lació és senzilla i ràpida, només requereix un accés per a la sortida de fums.

En referència al funcionament d’aquests sistemes cal considerar que les estufes de pèl·lets més modernes consten d’un sistema automàtic amb un programador i un termòstat per tal de poder regular la temperatura que vol el consumidor. Tanmateix, és automàtica l’engegada i apagada de l’estufa quan la temperatura és la indicada en el termòstat.

El funcionament d’aquests aparells és molt senzill:

  1. S’omple o es carrega el dipòsit amb el combustible escollit
  2. S’encén el combustible
  3. L’aparell arranca
  4. Es produeix energia calorífica

Les avaries o problemes més comuns ens aquests aparells poden ser:

  • Falta d’higiene de l’aparell en aquells que no es netegen autònomament
  • Falta de manteniment
  • Problemes en el termòstat
  • L’estufa no s’engega o no arranca
  • L’estufa no utilitza el combustible carregat
  • Problemes en el sistema intern de l’aparell