CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

IMPERMEABILITZACIONS, HUMITATS, FILTRACIONS I DEGOTERS

IMPERMEABILITZACIONS, HUMITATS, FILTRACIONS I DEGOTER- cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA DE FILTRACIONS, HUMITATS, DEGOTERS.

 Fem impermeabilitzacions en tot tipus de suports, superfícies i posicions (horitzontals o verticals)

Apliquem tots el materials que hi ha en el mercat i utilitzem totes les tecnologies que existeixen.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

 Si et cal solucionar un problema de degoters pluvials  – sanitaris o vols prevenir que les teves humitats acabin en futures filtracions, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ I DIMENSIONAT DE LES FILTRACIONS I HUMITATS


IMPERMEABILITZACIONS, HUMITATS, FILTRACIONS I DEGOTERS - in 1
IMPERMEABILITZACIONS, HUMITATS, FILTRACIONS I DEGOTERS - in 2

Solucionem problemes de degoters en dies de pluja o posteriors, degoters sanitaris, filtracions laterals, humitats per capil·laritat, filtracions de piscines o cisternes i degoters, humitats o filtracions entre veïns.

 Si creus que encara tens algun tram de plom o galvanitzat en les teves canonades, confia en el nostre sistema de renovació exprés. Mira per la teva salut i la dels teus, aquestes antigues canonades són perjudicials i no es poden utilitzar per a conduir aigua de consum humà, segons normativa local i de la OMS.  Les canonades de plom i galvanitzat són un dels primers motius de filtracions sanitàries o entre veïns.

Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions d’aigua, gas, llum i clima, segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

Solucionem problemes d’acumulació de calç en canonades d’aigua calenta i calderes.

Instal·lem bombes per estabilitzar i augmentar la pressió en cada punt de consum.

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures filtracions i avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

La humitat és la quantitat d’aigua que es pot impregnar en un cos, objecte o material; de forma vaporitzada, o no, per absorció d’aquests cossos, objectes o materials.

La humitat en els materials de construcció pot ser menor o major depenent de les característiques i propietats d’aquests. És important conèixer-les perquè del nivell d’humitat dependrà la menor o major resistència que ofereix el material al deixar passar la calor. Tanmateix, si el material conté un alt nivell d’humitat, en el moment en que les temperatures són baixes i es produeix una gelada, l’aigua es queda congelada i esmicola la peça. Hi ha tres tipus d’humitats de parets: les humitats per filtració, humitats per capil·laritat i humitats per condensació.

Les taques d’humitat solen sorgir en els murs exteriors per problemes d’esquerdes, per problemes en les juntes de dos murs, o bé, pels canvis de temperatura els quals provoquen una penetració d’aigua. Les taques solen augmentar amb presència de precipitacions. Pel que fa als murs interns, les humitats solen sorgir habitualment en el safareig, o bé, en zones on passa la instal·lació d’aigua. També poden sorgir per avaries i fuites d’aigua. Una última causa, pot ser a causa d’una fuita d’aigua o ruptura de drenatge d’un veí.

 La capil·laritat és una de les moltes característiques dels líquids la qual es pot definir com a la capacitat de pujar o baixar segons la tensió superficial en la que es troba el líquid. Per tant quan parlem d’humitats per capil·laritat ens referim a aquelles humitats que sorgeixen perquè l’aigua a causa de la tensió en la que es troba ha ascendit per els petits porus que hi ha a les parets o murs. De manera que es formen taques fosques que no solen ser superiors al metre i mig i que fan malbé la pintura i el material amb el qual ha estat construïda la paret en qüestió.

Les humitats per capil·laritat, són bastant freqüents sobretot en edificis vells i en monuments. No obstant, també poden aparèixer en edificis nous que han estat aïllats incorrectament, és a dir que no han utilitzat els materials impermeables adequats. Aquest tipus d’humitats comporten problemes els quals han de ser resolts amb mètodes eficaços, adequats i professionals.

Algunes de les solucions més eficaces són: les barreres físiques, les químiques i les elèctriques i els higroconvectors.

 LES FUITES D’ AIGUA

 Les fuites d’aigua normalment són causades accidentalment per avaries.

 Una bona manera de reduir riscos i desastres és prevenir-les, és a dir, en el cas que es tingui una sospita es poden dur una sèrie d’accions per tal de comprovar si tens una fuita d’aigua:

  1. Identificar la posició del comptador d’aigua
  2. Comprovar que el comptador funcioni correctament. Per a fer-ho s’ha de deixar una aixeta oberta de la vostra llar o local. En aquest moment el comptador ha de anotar moviment (la última xifra vermella ha de moure’s ascendentment)
  3. A continuació, manteniu l’aixeta en funcionament i tanqueu la clau de pas del comptador i, seguidament, assegureu-vos que el comptador no anota moviment.
  4. Si la clau de pas del comptador és oberta i els vostres serveis del local o llar estan tancats, observeu si el comptador ha enregistrat consum d’aigua. En el cas que el comptador enregistri consum, hi pot haver una fuita a la vostra instal·lació, ja que el comptador només anota si hi passa aigua.