CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

PERSIANES, MOSQUITERES I TANCAMENTS

PERSIANES-MOSQUITERES-TANCAMENTS - cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN PERSIANES, MOSQUITERES I FINESTRES

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, despatxos, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

 Si se t’ha espatllat la persiana, no puja ni baixa o algun mecanisme ha deixat de funcionar , no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Instal·lem, mantenim i reparem persianes, mosquiteres, tancaments, finestres, portes…

Especialistes en Persianes de garatges, locals, naus.. Qualsevol mida i model, amb motor i sense. Persianes i tancaments de seguretat, blindatge i de Seguretat Activa.

Adaptem automatismes a totes les persianes i portes, amb nosaltres res és impossible.

Treballem tots els materials, Alumini, PVC, Inox, ferro i fusta.

Solucionem problemes de falta de seguretat, de mecanismes forçats o desgastats, de bombins, d’aïllament i dels provocats per la falta de manteniment, o per antiguitat.

 Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

 Aconseguim renovar les teves antigues persianes, mosquiteres o tancaments amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves persianes, mosquiteres o tancaments. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’urgència costoses i gens grates.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

PERSIANES-MOSQUITERES-TANCAMENTS  - in 1
PERSIANES-MOSQUITERES-TANCAMENTS  - in 2

MÉS INFORMACIÓ:

Les persianes són molt sovint incorporades a una finestra. Tanmateix poden trobar-se en portes, balcons, o qualsevol obertura. Són elements que serveixen principalment per aïllar de la calor, la llum o la temperatura exterior que traspassa a través d’una finestra. Les persianes funcionen de forma mecànica i es poden instal·lat tant a l’interior com a l’exterior depenent del tipus que s’instal·li.

Pel que fa al funcionament d’aquests mecanismes, aquest és molt senzill, les persianes tenen dos moviments el de pujada i el de baixada. Aquest moviment és possible gràcies a un mecanisme que permet enrotllar la persiana quan aquesta ha de pujar i desenrotllar-la quan ha de baixar. Així doncs, relacionats amb els mecanismes del funcionament de persianes, es poden anomenar els diferents components que la composen i que en permeten el seu moviments:

 • Persiana de Motor elèctric
 • Persiana de cinta
 • Persiana amb maneta
 • Persiana de corda

En relació al material amb el qual es construeixen les persianes, aquest sol ser plàstic, alumini o PVC, ja que aquests tres tipus de material pesen poc i tenen més resistència en la funció que han de fer.

Els tancaments són aquells materials o elements que s’utilitzen per tal de tancar de forma correcta i aïllar un edifici o un espai. Podem trobar tancaments de portes, de finestres o d’altres obertures a l’exterior.

Els tancaments de finestres, en aquest cas, tenen una funció molt important ja que d’ells depèn l’aïllament correcte de l’exterior cap a l’interior. Per exemple, imaginem que una finestra no està construïda amb elements aïllants correctes, les conseqüències són el pas de fred a l’hivern. Tanmateix, uns bons tancaments permeten una vida més llarga a les finestres i altres elements arquitectònics.

Les finestres són obertures els quals es troben normalment en murs i a una certa altura del terra. Es poden definir com a elements arquitectònics els quals podem trobar als edificis, cases, industries, locals, cotxes o vehicles de transport públic, etc.

La funció i us principals de les finestres és la ventilació ja que aquestes connecten el medi interior d’una infraestructura amb l’exterior i, tanmateix, proporcionar llum. Per a exercir aquestes dues funciones, les finestres tenen la capacitat i mecanisme d’obrir-se i tancar-se, alhora que, estan fetes de vidre el qual esta subjecte en un marc per tal que aquest permeti el pas de la llum.

Pel que fa als tipus de finestres, aquestes es poden classificar segons dos criteris principalment. El primer fa referència a com la finestra sobra i es tanca:

 • Finestra corredora
 • Finestra abatible o batent
 • Finestra de guillotina
 • Finestra bascular o pivotant
 • Finestra oscil·lo-batent
 • Finestra oscil·lo-paral·lela
 • Finestra fixa

 El segon fa referència al tipus de material amb el qual està feta:

 • Finestres de fusta
 • Finestres d’acer
 • Finestres d’alumini
 • Finestres de PVC (policlorur de vinil)

Els automatismes es defineixen com als sistemes que aconsegueixen que una màquina s’accioni i realitzi la seva tasca sense la necessitat que una persona física ho realitzi. Els automatismes, per tant, són les pantalles que regulen el procés que fan les màquines en general i altres aparells electrònics més senzills. Aquests sistemes comporten que l’home no hagi de fer l’acció que comporta l’aparell on hi ha un automatisme instal·lat. Són aparells intel·ligents que estan pensats per a millorar el dia a dia de les persones.

Alguns dels automatismes més habituals en la vida quotidiana són:

 • Els motors per persianes: s’instal·len fàcilment i porten uns comandaments a distància els quals ens permeten programar-los, activar-los i desactivar-los.
 • Els automatismes de finestres: per a aquells habitatges els quals tenen finestres a grans altures i resulta difícil obrir-les i tancar-les, aquests sistemes ho faciliten a través d’un comandament a distància o un polsador de paret.
 • Comandaments per a portes de garatge: són petits comandaments a distància els quals activen o desactiven la porta d’un garatge per tal que aquesta s’obri o es tanqui automàticament.
 • Els automatismes per a persones minusvàlides: els són de gran utilitat ja que els faciliten molt la vida dins la seva llar. Hi ha molts sistemes que responen a les diferents necessitats que tenen aquestes persones.

Hi ha automatismes industrials que són molt més elaborats i complexes.