CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

PISCINES

PISCINES- cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA DE LES PISCINES

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Construïm piscines des de les més clàssiques a les més avantguardistes, amb el disseny que et calgui, el que tinguis en ment o inclús el que hagis somiat, amb MURIOLTEC ho podràs aconseguir.

Innova amb les piscines elevades de parets transparents, perquè des de sota l’ aigua puguis veure més enllà.

Instal·lem accessoris, automatismes, massatge hidràulic, massatge de cascada, fonts d’aigua..  Per a totes les piscines.

GAUDEIX DE LA TEVA PISCINA DURANT LA NIT; Instal·lem il·luminació subaquàtica en piscines noves i en piscines ja existents.

Som especialistes en Cloradors salins, Sistemes de filtratge, Bombes.., Especialistes també en Regulació automàtica del PH ja sigui a l’ alça o la baixa o inclús ambdues opcions.

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre per els filtres, aquests han de ser de molt bona qualitat i amb les bombes ben dimensionades.


 DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


Podràs visualitzar l’interior de les teves canonades i comprovar el que hi passa mitjançant l’enregistrament que proporcionen les nostres càmeres submergibles i amb il·luminació pròpia.

Instal·lem potabilitzadors d’aigua per a banyistes amb la pell molt sensible o per a piscines on s’hi banyin nadons.

Si tens la piscina verda, amb algues o fongs, o d’ algun color o consistència diferent a l’ aigua cristal·lina que surt de l’aixeta, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Realitzem manteniments de piscines clorades tradicionals amb anàlisis periòdiques durant tota la temporada.

Prepara la teva piscina per a passar l’hivern: Apliquem el protocol de final de temporada òptim per a cada mida de piscina.

Climatitzem la teva piscina, tenim experiència en càlcul de climatització per a poder ampliar la temporada en piscines descobertes o per a climatitzar l’aigua i l’ambient de piscines cobertes.

Et tanquem la piscina?

Instal·lem una gran varietat de tancaments i cobertes per piscines, per a qualsevol mida i forma, amb MURIOLTEC res és impossible.

ESPECIALISTES EN INSTAL·LACIONS DE PISCINES INTERIORS I CLIMATITZACIÓ DE PISCINES.

PISCINES - in 3
PISCINES - in 4
PISCINES- in 1
PISCINES- in 2

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’ assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

La depuració de l’aigua de les piscines:

Avui en dia les piscines han experimentat un significatiu avanç tecnològic, sobretot en termes de depuració i higienització de l’aigua.

Mitjançant la depuració aconseguim que les aigües estiguin netes i transparents. Es realitza mitjançant una recirculació de l’aigua per un filtre adequat. Aquest filtre sol consistir en una capa gruixuda de sorra continguda en un dipòsit proporcionat a la mida de la piscina. Una bomba fa passar l’aigua per el filtre i aquest reté les impureses que hi pugui n haver en ella.

La brutícia de l’aigua pot ser de tres tipus i cada una d’elles té un sistema per treure-la:

  • Brutícia superficial: fulles o qualsevol altre brutícia, inclosos insectes que floten a l’aigua. Per a extreure’ls, el retorn de l’aigua de la depuradora s’impulsa per unes boques a flors de superfície, fins al costat contrari on l’skimer absorbeix l’aigua superficial, gràcies a les bombes de la depuradora. Las preses tenen un filtre de gruixos per evitar que les parts més voluminoses de la brutícia superficial arribin al filtre de la depuradora.
  • Brutícia en la massa: pols suspesa en l’aigua, que queda a la sorra del filtre de la depuradora al recircular l’aigua.
  • Brutícia dipositada en el fons i les parets: Per extreure-la és necessari un accessori, la barrera, que pot ser manual o automàtica. Per a usar-la té una toma específica, generalment en una de les parets del vas i una vàlvula (o joc de vàlvules) fan que l’aigua es reculli exclusivament per ella i no per les preses de superfície o de fons, de tal que que funciona com una aspiradora, fregant i removent la brutícia acumulada en el fons o en les parets i depurant l’aigua avanç de tornar-la a introduir a la mateixa piscina.

El filtre requereix un neteja periòdica que s’aconsegueix fent circular l’aigua en direcció contraria a la del filtrat durant un cert temps i aquesta aigua ha se ser conduïda al sistema de desaigua.

La Higiene de l’aigua de les piscines:

Es tracta d’evitar que en l’aigua hi floreixin microbis i fongs que puguin ser nocius per als banyistes. Es realitzen derivats de clor, es controla el seu pH i en ocasions inclús la temperatura de l’aigua.

Per les algues s’hi apliquen agents floculants que redueixen les algues a residus sòlids petits que queden en el filtre de la depuradora.

També es pot optar per les piscines naturals, que realitzen la depuració de l’aigua sense utilitzar productes químics gràcies a un filtre biològic format per plantes aquàtiques i una sèrie de graves que netegen l’aigua d’insectes i larves indesitjades. La qualitat de l’aigua en aquest tipus de piscines és similar a la d’un riu o estanc net, i s’eviten les molèsties produïdes per el clor com els ulls vermells, les reaccions al·lèrgiques, l’olor o la sequedat de la pell i dels cabells.