CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

PORTERS AUTOMÀTICS, VIDEOPORTERS, INTÈRFONS I TIMBRES

PORTERS AUTOMÀTICS - cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN PORTERS AUTOMÀTICS, VIDEO-PORTERS, INTÈRFONS I TIMBRES

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Si el teu porter fa sorolls, no escoltes o no t’escolten , el timbre no sona, o la imatge del video-porter no es veu o es veu malament, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Instal·lem Porters i Video-porters inteligents, perquè pugis respondre i obrir des del mòbil allà on siguis. També adaptem el porter del teu pis, encara que sigui comunitari, sense manipular cap instal·lació veïnal ni necessitat de demanar permís.

Instal·lem sistemes de Control d’accés amb clau, amb targeta, amb empremta digital, biomètrics facials, iris, retina, venes, palmells de la mà i amb traces específiques o personals de les persones autoritzades a entrar (escàners de cicatrius, tatuatges, etc..).

 Instal·lem timbres externs, interns i timbres d’ajuda (en instal·lacions per a la gent gran i per a persones amb necessitats especials).

 Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i correcta instal·lació comença sempre en l’interior, amb cables de qualitat i acurades connexions.


DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TECNOLOGIES PER A LA DETECCIÓ DE LES AVARIES A l’INTERIOR DE LES INSTAL·LACIONS


PORTERS AUTOMÀTICS in 1
PORTERS AUTOMÀTICS in 2

Atenció a empreses i comerços; Fem instal·lacions complertes, inclús clau en mà, agrupant la totalitat de les obres o adequacions per a obrir el vostre despatx, botiga, local o nau. Amb tota la documentació necessària segons normativa, Butlletins elèctrics, clima, gas i aigua.

 Fem manteniments preventius i correctius de totes les instal·lacions domèstiques, comercials, industrials i d’hostaleria.

Actualitzem les teves instal·lacions de llum, clima, gas i aigua segons normativa amb els seus respectius butlletins certificats per a l’obtenció dels serveis corresponents.

Fem inspeccions i butlletins per a la totalitat dels serveis.

 Aconseguim renovar les teves antigues instal·lacions amb la millor relació qualitat preu i la menor obra possible.

 Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’ urgència costoses i gens grates.

 Avui en dia la tecnologia ens permet no només gaudir dels serveis que utilitzen el corrent elèctric , sinó que també ens permet protegir-los perquè durin molts anys.

La tecnologia també ens permet estalviar en el consum elèctric d’ aquests serveis dels que ja difícilment en podem prescindir.

MURIOLTEC analitza la teva instal·lació per reduir el consum elèctric just al necessari. També per protegir-la segons les disposicions de les normatives i per les exigides per la majoria de les companyies d’assegurances.

 Redactem Estudis personalitzats, beneficia’t de les millores en consum a la baixa, reals i garantides.

 Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

MÉS INFORMACIÓ:

Hi ha molts noms i moltes formes per a anomenar aquest tipus d’aparells. Algunes d’elles són: porter electrònic, porter elèctric, porter automàtic, electroporter, citofòn, telefonillo, intèrfon o timbre.

Aquests aparells funcionen gràcies a una font d’energia que és l’electricitat i aquesta la transformen en soroll o electricitat la qual desbloqueja el mecanisme de la porta d’entrada.

En general però, la funció de tots aquets aparells és la mateixa. Són uns mecanismes que tenim instal·lats a la nostra llar que serveixen per obrir de forma automàtica, a través d’un timbre, una persona que es troba a la porta general d’entrada de casa nostra, normalment a una certa  distància de la porta principal. Aquests aparells ens estalvien haver-nos de desplaçar fins a la porta en qüestió per obrir-la manualment.

Per exemple, en el cas d’una casa el porter electrònic obra la porta o porteta que ens permet entrar al espai privat, el qual hem de creuar fins arribar a la porta principal que ens permet entrar dins la infraestructura. En un bloc de pisos, d’altra banda, el porter elèctric és el que obra la porta que ens permet entrar a la zona comuna de l’edifici.

Les parts que composen els porters automàtics i el funcionament de cadascuna d’elles és el següent:

 • A la part exterior de l’edifici o la casa trobem d’intèrfon en el qual hi ha un timbre que fem servir per donar senyal a la part interior de la nostra llar. A vegades, si es tracta d’un bloc de pisos trobem diferents timbres (un per cada habitatge) els quals estan indicats amb el número de pis i porta que comuniquen. Tanmateix, en d’intèrfon hi ha un sistema de timbre el qual produeix un soroll quan selecciones el pis on vols entrar, i un sistema de micròfon que permet parlar amb la persona que hi ha dins l’habitatge. Actualment, alguns dels intèrfons tenen incorporada una càmera que permet veure la persona que hi ha a l’exterior.
 • A la part interior de la nostre llar trobem el telèfon o porter. Aquest és un aparell que està connectat amb cadascun dels timbres o intèrfons que hi ha a la part exterior de la casa o edifici. En el moment en que una persona pica un timbre determinat, aquest connecta de forma immediata amb el telèfon i s’emet un soroll dins la llar. Tanmateix, és a través d’aquest aparell que podem parlar amb la persona que es troba a l’exterior, gràcies al micròfon que porta incorporat; i, obrir-li la porta a partir d’un botó concret que acciona la obertura d’aquesta. Actualment hi ha porters automàtics que porten una pantalla incorporada a través de la qual podem veure qui és la persona que hi ha a l’exterior, s’anomenen videoporters.

Pel que fa al sistema de timbre, aquest normalment també el tenim instal·lat a la porta principal de casa nostra, és a dir a la que permet entrar a la nostre llar. Habitualment tenim un tipus d’interruptor el qual premem i emet un soroll dins la nostre llar. Gràcies a aquest mecanisme podem saber si una persona vol entrar a casa nostra de manera que no hagi de picar la porta i arriscar-se a que les persones que hi ha a dins no ho escoltin.

Els possibles problemes o averies que ens podem trobar amb aquests sistemes són:

 • El timbre no fa soroll a la part exterior, a la part interior o en ambdues.
 • El micròfon no funciona i, per tant, no es sent la persona que hi ha a l’exterior, interior o ambdues.
 • El boto que connecta amb un pis no funciona correctament i, per tant, no hi connecta.
 • El botó que acciona l’obertura automàtica de la porta no funciona.
 • Tot i prémer el boto correcta per a obrir la porta exterior, aquesta no s’obra.
 • Els diferents timbres d’un edifici no connecten correctament amb els diferents pisos d’aquest.
 • El timbre no fa soroll
 • La càmera instal·lada no dóna la imatge de l’exterior.
 • El sistema de codi que hi ha establert per obrir la porta no funciona.