CATALÀ / CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS

TOLDOS / TENDALS, PÈRGOLES, TANCAMENTS I COBERTESTOLDOS TENDALS – COBERTES cab

MURIOLTEC ÉS LA SOLUCIÓ DEFINITIVA I RÀPIDA PER A QUALSEVOL PROBLEMA O AVARIA EN TOLDOS / TENDALS, PÈRGOLES, TANCAMENTS I COBERTES

 Fem instal·lacions, manteniments i reparacions. Totes les marques i tots els sistemes.

Si no es pot reparar, canviem per nou, sempre amb la millor relació qualitat/preu.

Atenem particulars, comerços, hostaleria i comunitats.

Treballem amb materials de qualitat que ens permeten entregar als nostres clients la Garantia MURIOLTEC certificada per escrit a la finalització de totes les feines.

Si tens problemes en els mecanismes, automatismes, motors, o veus que el teu toldo / tendal no funciona amb normalitat, no dubtis en trucar-nos, SOM RÀPIDS I EFICAÇOS, ESPECIALISTES EN PROBLEMES CRÒNICS I DE DIFÍCIL SOLUCIÓ.

Moltes vegades, les avaries no es produeixen en els propis aparells, sinó que ells mateixos manifesten els primers símptomes d’un problema en la instal·lació.

Una bona i duradora instal·lació comença sempre per la correcta elecció de les fixacions, sempre segons el suport on s’instal·larà.

 Instal·lem Toldos / Tendals de punt recte, verticals, extensibles, plans, de gran mida i de tipus capota.

Motoritzem i automatitzem qualsevol model.

Instal·lem i adaptem sensors de vent i pluja, protegeix-los, evita les avaries.

Instal·lem Pèrgoles d’ alumini, fusta i lona, hi apliquem tots els automatismes, qualsevol funció és possible.

 Et tanquem la piscina?

Instal·lem una gran varietat de tancaments i cobertes per piscines, per a qualsevol mida i forma,  amb MURIOLTEC res és impossible.

Automatitzem tots els models.

SOM ESPECIALISTES EN PISCINES

AVANÇAT ALS PROBLEMES;

Fem acurades inspeccions preventives per intentar preveure futures avaries en les teves instal·lacions. Proposem accions correctives sense cap mena de compromís de realització.

Una bona revisió a temps amb les posteriors correccions fetes t’estalvia futures avaries d’urgència costoses i gens grates.

Redactem i documentem informes complerts amb imatges del teu sinistre per a totes les companyies d’ assegurances. Inclòs dins del preu de l’ atenció a l’ avaria.

Volem ser part de les teves solucions, truca’ns, segur que ens recomanaràs.

Garantia MURIOLTEC certificada per escrit en tots els nostres treballs.

TOLDOS  TENDALS – COBERTES  02
TOLDOS  TENDALS – COBERTES  01

MÉS INFORMACIÓ:

Els Toldos / Tendals van ser creats per l’esser humà per protegir-se del sol en llocs on per els seus medis naturals no era possible.

Al llarg de la nostre història, a l’època dels romans és on més força va agafar l’arquitectura tèxtil relacionada amb la protecció solar. En el Coliseu de Roma, sobre la graderia s’estenia un model de tendal plegable denominat Velario.

En l’actualitat trobem molts estils de tendals, entre ells hi han els plegables o enrotllables que es solen utilitzar per patis, terrasses, jardins i finestrals. Tots els tendals són realitzats a mida, no hi ha mides definides, segons els models de tendals d’acord amb l’amplada existeix una limitació en el sobrants, generalment es aconsellable col·locar tendals de lona de roba, ja que per les seves característiques són més adients que els de plàstic i irradien un 80% menys de calor.

Els que es realitzen amb roba opaca són essencialment, per sobreguardar del sol i/o de la pluja.

Per tancaments de galeries o balcons s’utilitzen els transparents i es fan amb una roba cristal·lina.

Existeix una varietat de models de tendals plegables o enrotllables que donen diferents funcionalitats, com per cobrir sostres de vidres o inclús per augmentar l’eficiència de l’aire acondicionat a l’aïllar les teulades de la calor directe del sol.

DESCRIPCIÓ DELS MODELS DE TENDALS A DESTACAR

Tendals de braços invisibles:

És un sistema de braços articulats que mitjançant molles i mecanismes internes d’acer que a l’estendre’ls o enrotllar-los fan que mantinguin la lona tensa. S’utilitza un corró enrotllador d’alumini estriat (en alguns models, preparat per motoritzar-lo en un futur).

Amb un joc de braços es poden elaborar tendals que permeten que puguin ser d’un sol tram de tela, de fins a 15 m d’amplada màxim. L’accionament pot ser amb maneta (manual) o bé amb motor tubular.

La lona a utilitzar en aquest model esmentat podria ser Vinílica, Acrílica i/o roba micro-perforada .

Tendals de braços laterals pivotats:

Amb estructura realitzada íntegrament amb alumini pintat (lacat al forn) i cargolaria interior d’acer inoxidable, formats amb corró enrotllador d’alumini estriat (en alguns models, preparat per motoritzar-lo en un futur) i frontal de corró d’alumini natural o pintat Epoxi

La lona a utilitzar en aquest model esmentat podria ser Vinílica, Acrílica i/o roba micro-perforada. L’accionament pot ser amb maneta (manual) o bé amb motor

 Tendals verticals enrotllables:

Són el típics que tanquen les terrasses dels restaurants lateralment.

Tendals  enrotllables que cauen amb forma de teló i s’agafen a terra amb pitons i mosquetons. Formats amb corró enrotllador d’alumini estriat i frontal amb corró d’alumini natural o pintat Epoxi. L’accionament pot ser amb maneta (manual) o bé enrotllable automàtic ( amb una molla i motor tubular) Amb guies laterals opcionals.

Tendals Romans:

Són de roba plegables amb varetes internes, són plans i compten amb argolles en la part superior que llisquen per les guies laterals del cable d’acer i s’accionen mig llançant rotllanes i corda, aquests models de tendals només serveixen per para-sol, no serveixen per pluja, usualment es col·loquen sota dels sostres de vidre.

La lona aconsellable és l’acrílica o micro-perforada, no és aconsellable col·locar lona plàstica sota del vidre ja que augmentaria la irradiació de calor.

Capotes:

Són els tendals per excel·lència d’ús decoratiu, poden instal·lar-se en finestres o en portes. Existeix la modalitat fixa i l’abatible, estan formats per una estructura d’alumini amb vàries articulacions. L’avantatge d’aquest tipus de tendals és que ofereixen una major intimitat ja que cobreixen els laterals.

Veles tensades/ Pèrgoles :

Es troben a mig camí entre l’arquitectura tèxtil i el clàssic tendal, són sistemes d’ombres fixes.

Creat amb un cablejat interior amb fixacions i ferramentes a elements existents o bé creant nous elements per fer les fixacions estables. Són conegudes les versions de tres i quatre puntes, però podent combinar-se per formar altres dissenys.

Amb PVC o amb teixits tèrmics es poden aplicar a superfícies grans combinant varies pèrgoles.